Våra fastigheter

Landskrona - Bilrutan 7

Kontors-, produktions- och lagerlokaler

Adress: Drevgatan
Yta: 19 000 kvm

Fastigheten ligger precis intill E 6:an vilket innebär goda trafikmöjligheter att ta sig runt inom Öresundsregionen samt längre upp i Sverige. Logistikfastigheten är ca 18 000 kvm och godkänd som livsmedelslager. Fina ljusa kontor i markplan med goda parkeringsmöjligheter på ca 1 000 kvm.

Eslöv - Sothönan 1

Kontors-, produktions- och lagerlokaler

Adress: Verkstadsvägen
Yta: 14 500 kvm

Fastigheten är belägen vid infarten till Eslövs primära verksamhetsområde. Det finns goda tillfartsvägar varifrån Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd med ca 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad. I området finns det ett brett serviceombud. Fastigheten är uppförd i 4 etapper och inrymmer en lagerbyggnad på 10 855 kvm samt tre olika kontorsbyggnader på totalt 3687 kvm. Kontorslokalerna har under dem senaste åren genomgått renoveringar och är idag moderna och enhetliga.

Eslöv - Laxen 2

Kontors-, produktions- och lagerlokaler

Adress: Åkermans väg
Yta: 18 000 kvm

Fastigheten har ett mycket bra läge centralt i Skåne med goda kommunikationsmöjligheter till bl.a. Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Där finns 3 600 kvm trivsamma kontorslokaler i tre våningsplan med komfortkyla och tillgång till bredband. Övriga lokaler kan anpassas för varierande ändamål för såväl tung som lätt produktion och lager.

Flertalet traverser finns och lokalerna är även godkända för lagring av livsmedel. Takhöjd varierar upp till 10 meter.

Löddeköpinge - Hög 29:2

Kontors-, produktions- och lagerlokaler. Magasinering

Adress: Högs Företagsby, Löddeköpinge
Yta: 25 000 kvm

Företagsbyn i Hög är vackert belägen utmed Kävlingeån. Lokalerna består dels av äldre bruksfastigheter samt dels av nya moderna lokaler i flera byggnader. För närvarande har vi ca 100  hyresgäster här med varierande verksamhetsområden, stora som små.

Här har vi även en omfattande lagerservice till våra hyresgäster och ett lager för magasinering av bohag och arkivmaterial.

Löddeköpinge - Löddeköpinge 14:48

Kontors-, butiks- och lagerlokaler

Adress: Fågel Fenixväg 1, Löddeköpinge
Yta: 800 kvm

Lokalen är belägen på Center-Syd (handelsområde) och har ett intressant läge vid en av infarterna. Lokalerna passar väl för handel och ligger synligt på hörntomt.

Löddeköpinge - Löddeköpinge 93:289

Butiks- och spalokaler 

Adress: Barsebäcksvägen 19, Löddeköppinge
Yta: 327 kvm

Ligger exklusivt vid Löddeköpinge centrum. Lokalerna är nyrenoverade. För närvarande har vi butiksverksamhet och spaverksamhet med frisör, massage, hudterapeut, nagelbyggare etc.

Tollarp - Tollarp 199:2

Kontors-, produktions- och lagerlokaler

Adress: Polgatan 8
Yta: 18 000 kvm

Mitt i  dem centrala delarna av Tollarp finns funktionsdugliga lokaler som vi anpassar efter förfrågan och önskemål. Du kan välja mellan kontor, lager eller produktionslokaler.

I en del lokaler är det upp till 6 meter fritt under balk. Även de gamla bevarade lokstallarna ingår i fastigheten.

Malmö - Måseskär 6

Produktions- och lagerlokaler med kontor

Adress: Väderögatan 5
Yta: 14 000 kvm

Fastigheten är belägen i Östra Hamnen, ett av Malmös mest centrala och lättåtkomliga logistikområde. Här finns närhet till Malmö centralstation och med bil tar man sig mycket smidigt till och från fastigheten via Malmös ringvägar och motorvägar.

Lagerlokalerna är idag anpassade och uthyrda som livsmedelslager.  Kontorsbyggnaden som består av fyra plan i söderläge återstår att renovera för uthyrning.

Malmö - Vinga 5

Utbildningslokaler

Adress: Brännögatan 2
Yta: 5 941 kvm

Fastigheten är belägen i Östra Hamnen i korsningen Borrgatan/Brännögatan. Här finns gott om parkeringsmöjligheter och närhet till centralstationen. Halva huset är idag uthyrd till yrkesutbildning.  Resterande ledig yta är 1586 kvm. Kontorsrummen är fina och ljusa i olika storlekar. Passar både som kontors- och utbildningslokaler.

Stävie - Stävie 4:6

Utbildningslokaler

Adress: Stävie Bygata 80
Yta: 4 000 kvm

I vackra omgivningar i Stävie, nära E6 mellan Malmö och Helsingborg, finns fina kontors-, lager och produktionslokaler. Huvudbyggnaden är från början en skolbyggnad från förra sekelskiftet med stora tidstypiska fönsterpartier, här har vi idag inrett kontorslokaler med härlig ljus atmosfär.

De moderna lager och produktionslokalerna med både lastbryggor och portar i markplan ligger i direkt anslutning till kontorsbyggnaden.