Malmö – Väderögatan 5

Produktions- och lagerlokaler med kontor

I ett av Malmös mest centrala och lättåtkomliga logistikområden hittar vi denna fastighet. Fastigheten är belägen i Östra Hamnen och består idag främst av lagerlokaler.

Väderögatan 5

Fastighetsbeskrivning

I ett av Malmös mest centrala och lättåtkomliga logistikområden hittar vi denna fastighet. Fastigheten är belägen i Östra Hamnen och består idag främst av lagerlokaler.

Fakta

Adress: Väderögatan 5

Postnr/ort: 211 24 Malmö

Tomtareal:14 000 m²

Byggnadsarea:19 744 m²

Kontakt

Fastigheten är belägen i Östra Hamnen, ett av Malmös mest centrala och lättåtkomliga logistikområde. Här finns närhet till Malmö centralstation och med bil tar man sig mycket smidigt till och från fastigheten via Malmös ringvägar och motorvägar. Lagerlokalerna är idag anpassade och uthyrda som livsmedelslager. Kontorsbyggnaden, som består av fyra plan i söderläge, återstår att renovera för uthyrning.

Stenen 11

Landskrona – Andra Tvärgatan 25

Industrifastighet på Andra Tvärgatan 25 i Landskrona. Här erbjuds 7000 m² med generös takhöjd på ca 10-12 meter.

Rovan

Eslöv – Ellingevägen 14

Denna fastighet är belägen på Ellingevägen 14-18 i Eslöv. Huvudbyggnaden har tidigare varit Orklas huvudkontor men idag byggs de om till ett Polishus. Byggnaderna ligger på en stor tomt om 32 869 m².

La Vileta

Mallorca – La Vileta

Denna fantastiska fastighet byggdes 1929 och användes tidigare som kloster. Vår ambition är att under 2019 utveckla fastigheten till en skolverksamhet.

Sothönan 1

Eslöv – Verkstadsvägen 5

Fastigheten är belägen vid infarten till Eslövs primära verksamhetsområde. Här finner vi en fastighet med en lagerbyggnad på 10 855 m² samt tre olika kontorsbyggnader med moderna och enhetliga kontorslokaler.

Laxen 2

Eslöv – Åkermans väg 1-9

Fastighet som erbjuder trivsamma kontorslokaler i tre våningsplan. Övriga lokaler kan anpassas för varierande ändamål för såväl tung som lätt produktion och lokaler som är godkända för lagring av livsmedel.

Hög 29:2

Kävlinge – Hög 29:2

Företagsbyn i Hög består av både äldre bruksfastigheter och nya moderna fastigheter. Vi erbjuder även lagerservice till våra hyresgäster samt ett lager för magasinering av bohag och arkivmaterial.

Stävie 4:6

Stävie – Stävie Bygata 80

Denna fastighet erbjuder fina kontors-, lager och produktionslokaler. I huvudbyggnaden finns idag kontorslokaler och direkt i anslutning till huvudbyggnaden ligger moderna lager- och produktionslokaler.

Vinga 5

Malmö – Brännögatan 2

Fastigheten är belägen i Östra Hamnen med goda parkeringsmöjligheter och nära till Malmös centralstation. Fastigheten består av två byggnader Här hittar vi kontors och utbildningslokaler.

Löddeköpinge 14:48

Löddeköpinge – Fågel Fenix Väg 1

Här har vi en fastighet på 800 m². Här erbjuder vi kontors-, butiks- och lagerlokaler på bra läge i Löddeköpinge.