Logistik

Lagerhantering - Truckförare, lastmaskinförare och lagerarbetare.

Letar du efter lagerlokaler med lagerhantering? Vi erbjuder lokaler bemannade med truckförare, lagerarbetare och  maskinförare.

logistik

Företagshus har sedan starten haft flera kunder som efterfrågat bemannade lager i olika former. Därför har vi truckförare, maskinförare och lagerarbetare anställda som kan serva våra hyresgäster med allt inom lagerhantering, t.ex:

- Lastning och lossning med truck
- Lastning och lossning med hjullastare
- Lastning och lossning av sjöcontainers
- Orderplockning och avrop

Vi har stor erfarenhet av lagring av livsmedel i allt från bulkvara till färdigpaketerade produkter, och vi har flera lager som är livsmedelsregistrerade och har skadedjursbekämpning enligt BRC standard. I Företagsbyn i Hög har vi möjlighet att erbjuda lagring i gemensamt lager där du som kund betalar per pallplats. Lagret är bemannat med vår lagerpersonal och du kan få hjälp av oss med orderplock och bokning av transporter.

Några exempel på Företagshus logistikkunder: Jordbruksverk, Nordic Sugar, Rexam, Svenska Foder, Candyking, Akzo Nobel, Alfa Laval, GP- last, Vestas, Åkerlund & Rausing mfl.

"Vår styrka är att vi är en liten flexibel organisation med stort engagemang. Vi har lätt att anpassa oss och hjälpa våra kunder att hitta snabba, effektiva och lönsamma lösningar. En kombination av fastighetsförvaltning med logistikverksamhet har gjort oss unika på marknaden. Tveka därför inte till att höra av er till oss om ni behöver en logistikpartner"

logistik2