Eslöv

Kontorslokaler, magasinering & lagerlokal i Eslöv

Är du intresserad av att hyra lokal i Eslöv? Hos Företagshus kan du hitta din nästa lokal i Eslöv! Vi erbjuder lokaler runt om i hela staden och hyr ut fastigheter för såväl kontor, lager, butik och verkstad.

 

Vi har lediga lokaler i olika former och storlekar, för att du ska hitta något som passar dig. Låt Företagshus hjälpa dig hitta din lokal i Eslöv, och du kan lägga fokus på din verksamhet!

Eslöv

Typ av lokal Rovan

Eslöv – Ellingevägen 14

Denna fastighet är belägen på Ellingevägen 14-18 i Eslöv. Huvudbyggnaden har tidigare varit Orklas huvudkontor men idag byggs de om till ett Polishus. Byggnaderna ligger på en stor tomt om 32 869 m².

Typ av lokal Sothönan 1

Eslöv – Verkstadsvägen 5

Fastigheten är belägen vid infarten till Eslövs primära verksamhetsområde. Här finner vi en fastighet med en lagerbyggnad på 10 855 m² samt tre olika kontorsbyggnader med moderna och enhetliga kontorslokaler.

Typ av lokal Laxen 2

Eslöv – Åkermans väg 1-9

Fastighet som erbjuder trivsamma kontorslokaler i tre våningsplan. Övriga lokaler kan anpassas för varierande ändamål för såväl tung som lätt produktion och lokaler som är godkända för lagring av livsmedel.