Lagerlokaler med lagerhantering

“Vår kombination av fastighetsförvaltning och logistikverksamhet har gjort oss unika på marknaden. Tveka därför inte att höra av dig till oss när ni behöver en logistikpartner!”

Vi har stor erfarenhet av lagring av livsmedel

– i allt från bulkvara till färdigpaketerade produkter. Flera av våra lager är livsmedelsregistrerade och vi har skadedjursbekämpning enligt BRC-standard.

I Företagsbyn i Hög har vi ett gemensamt lager bemannat med vår lagerpersonal som hjälper till med orderplock och bokning av transporter. Du som kund betalar per pallplats.

Här är några exempel på Företagshus logistikkunder: Jordbruksverk, Nordic Sugar, Rexam, Svenska Foder, Candyking, Akzo Nobel, Alfa Laval, GP-last, Vestas, Åkerlund & Rausing med flera.

Snabba, effektiva och lönsamma lösningar

Företagshus har sedan starten haft stor efterfrågan på bemannade lager i olika former. För att kunna hjälpa dig med allt inom lagerhantering har vi därför anställt truckförare, maskinförare och lagerarbetare.

De kan till exempel utföra:

Lastning och lossning med truck
Lastning och lossning med hjullastare
Lastning och lossning av sjöcontainers
Orderplockning och avrop

Vi finns här för dig

Frågor & svar

Vi vill göra det enkelt för dig att så snabbt som möjligt få svar på dina frågor Därför har vi skapat en sida där du hittar svar på de vanligaste frågorna vi får.

Felanmälan

Vi vill göra det enkelt för dig att så snabbt som möjligt få hjälp om problem uppstår. Därför har vi skapat ett formulär som du enkelt fyller i.