Stort och fint kontor med lager och lastbrygga i Stävie

Kontor, lager eller en kombination

Lokalbeskrivning

Stort fint kontor med tillhörande lager i Stävie. Lokalen har en stor öppen yta som kan användas till antingen kontor, lager eller en kombination av båda.  Bakom ett glasat skjutparti finns en separerad yta som kan användas som matsal eller konferensrum med ett påkostat kök. Längst in i lokalen finns ytterligare ett utrymme med toaletter. Lokalen har en egen entrédörr i fasaden och en större port som vätter ut i en lastgång med lastbrygga.

Lantligt vackert läge strax norr om Lund nära E6 avfart nr 22. Fri parkering.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten Stävie 4:9 är totalt ca 4000 kvm och består av två olika huskroppar som är sammanbyggda. Skolbyggnaden fån 1929 och lagerbyggnaden i siporex från 1979.

Skolbyggnaden

Äldre vacker skolbyggnad i 1,5 plan uppförd i tegel och bandtäckt plåttak. Byggnadsstilen ger volym och rymd med stora fönster och högt i tak. Byggnaden hyrs ut som kontor och utställningslokaler.

Fabriksbyggnaden

En funktionell byggnad i siporex och papptak. Takhöjden är ca 3,5 meter under balk och har både lastbrygga och markportar. Idag är lokalerna anpassade till ett tiotal olika verksamheter med varierande storlek från 66 kvm och uppåt.

Fakta

Storlek: 178kvm

Våningsplan: 1

Fastighetsbeteckning: Stävie 4:6

Gatuadress: Stävie bygata 80

Intressanmälan

gdpr

3 + 6 =