Kontorslokal på centralt läge i Eslöv

Lokal med ljusa enskilda kontorsrum på tredje våningen med takterrass

Lokalbeskrivning

Letar du efter en ledig kontorslokal i Eslöv? Då har du kommit rätt! Vår kontorslokal är perfekt belägen i centrala Eslöv och erbjuder en ljus och inspirerande arbetsmiljö.

Kontorslokalen ligger överst i huset, på tredje våningen, här har vi ett helt våningsplan med kontorsrum ledigt för uthyrning. Ljuset flödar in från ett rikligt antal fönster i både söder och norr. Glasdörrar mot korridoren bidrar till en luftig och ljus känsla.

I dag är ytorna fördelade i traditionella kontorsrum med två större konferensrum, en reception och ett kök med utgång till takterrass. Lokalerna har två separata ingångar, hiss och parkering i direkt anslutning till entrén. Våra hyresgäster erbjuds möjlighet att hyra reserverad parkeringsplats.

Läget är också perfekt för ditt företag. Eslöv är en växande stad med närhet till både Malmö och Lund. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten och bra kommunikationer med både tåg och buss. Att hyra vår kontorslokal i Eslöv ger dig inte bara en trevlig arbetsplats, utan också möjligheten att vara en del av en dynamisk och växande företagsgemenskap. Här finns möjlighet till samarbete och nätverkande med andra företag i området.

Så om du letar efter en ledig kontorslokal i Eslöv, kontakta oss idag för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår ljusa och inspirerande arbetsmiljö!

Fastighetsbeskrivning

Laxen 2, Åkermans väg 1-9 Eslöv

Fastigheten Laxen 2 är en del av före detta Åkermans grävmaskins verkstad, en byggnad om 17000 kvm, varav 3000 kvm är kontor. Här finns blanda annat ett kontorshotell där vi erbjuder uthyrning av enstaka kontorsrum men vi har även kontorslokaler med egen entré. Resterande ytor är före detta verkstadslokaler som idag är uppdelade till ett tiotal lokaler i olika storlekar. Takhöjden varierar mellan 6-10 meter, oftast finns stora portar, lastbryggor och i flera lokaler finns traverser.

Våra hyresgäster erbjuds möjlighet att hyra reserverad parkeringsplats.

I området finns idag bland annat Friskis och Svettis, Postnords Företagscenter, Byggmax och Optimera. Avståndet till centralstationen är 800 meter.

 

 

 

Fakta

Storlek: 900kvm

Våningsplan: 3

Fastighetsbeteckning: Laxen 2

Gatuadress: Åkermans väg 5

Intressanmälan

gdpr

4 + 8 =