Produktionslokal med traverser på 4300 kvm i Eslöv

Lager eller produktionslokal i Eslöv med både lastbryggor och markportar

Lokalbeskrivning

Här är en stor öppen lokal på 4 300 kvm med flertalet traversbanor. Med en takhöjd på 10 meter under balk, flertalet traverser, två markportar är detta den ultimata produktionslokalen. Det finns även två vädertätade portar vilket gör att lokalen även kan fungera som livsmedelslager.

Det centrala läget med gångavstånd till centralstationen gör det smidigt att ta sig hit med tåg eller buss.

Det finns tillhörande kontor på 102 kvm, omklädningsrum och fikarum på bottenvåningen. Du har möjlighet att bygga ut både kontorsdelen samt utöka lokalytan med ytterligare 2000 kvm. Det finns reserverad parkeringsplats för uthyrning.

Video 1 och Video 2

Fastighetsbeskrivning

Laxen 2, Åkermans väg 1-9 Eslöv

Fastigheten Laxen 2 är en del av fd Åkermans grävmaskinsverkstad, en byggnad om 17000 kvm, varav 3000 kvm är kontor. Här finns bla ett kontorshotell där vi erbjuder uthyrning av enstaka kontorsrum men vi har även kontorslokaler med egen entré. Resterande ytor är fd verkstadslokaler som idag är uppdelade till ett tiotal lokaler i olika storlekar. Takhöjden varierar mellan 6-10 meter, oftast finns stora portar, lastbryggor och i flera lokaler finns traverser.

Våra hyresgäster erbjuds möjlighet att hyra reserverad parkeringsplats.

I området finns idag bland annat Friskis och Svettis, Postnords Företagscenter, Byggmax och Optimera. Avståndet till centralstationen är 800 meter.

Fakta

Storlek: 4 304kvm

Fastighetsbeteckning: Laxen 2

Gatuadress: Åkermans väg 1-9

Intressanmälan

gdpr

12 + 7 =