Livsmedelsgodkänt logistik- eller produktionslager i Eslöv

Lager eller produktionslokal i Eslöv med både lastbryggor och markportar

Lokalbeskrivning

Livsmedelsgodkänt lager som också är möjlig att använda som logistik- eller produktionslokal då det finns ett flertal traverser och bra elförsörjning. Takhöjden varierar från 7-10 meter under balk.

Lokalen har två markportar och två vädertätade lastbryggor. Idag finns ca 102 kvm kontor, omklädningsrum och fikarum på bottenvåning och det finns möjlighet att bygga ut dessa. Det är också möjligt att utöka lokalytan i angränsande lokaler till totalt 6000 kvm.

Våra hyresgäster erbjuds möjlighet att hyra reserverad parkeringsplats.

Fastighetsbeskrivning

Laxen 2, Åkermans väg 1-9 Eslöv

Fastigheten Laxen 2 är en del av fd Åkermans grävmaskinsverkstad, en byggnad om 17000 kvm, varav 3000 kvm är kontor. Här finns bla ett kontorshotell där vi erbjuder uthyrning av enstaka kontorsrum men vi har även kontorslokaler med egen entré. Resterande ytor är fd verkstadslokaler som idag är uppdelade till ett tiotal lokaler i olika storlekar. Takhöjden varierar mellan 6-10 meter, oftast finns stora portar, lastbryggor och i flera lokaler finns traverser.

Våra hyresgäster erbjuds möjlighet att hyra reserverad parkeringsplats.

I området finns idag bland annat Friskis och Svettis, Postnords Företagscenter, Byggmax och Optimera. Avståndet till centralstationen är 800 meter.

Fakta

Storlek: 4 304kvm

Fastighetsbeteckning: Laxen 2

Gatuadress: Åkermans väg 1-9

Intressanmälan

gdpr

13 + 4 =