Vårdlokal eller kontor på markplan i Eslöv

Vårdlokal eller kontor på markplan med egen entré och fri parkering

Lokalbeskrivning

Vårdlokal eller kontor med egen entré på markplan i Eslöv – perfekt för företagshälsovård. Tillgänglig lokal i markplan i Eslöv med egen entré och gott om parkeringsmöjligheter. Anpassningsbar med sina sju rum, möjlighet att skapa kök och toalett. Optimalt läge för verksamheter som kräver tillgänglighet och bekvämlighet.

Fastighetsbeskrivning

Rovan 15 – Ellingevägen 14-18 i Eslöv

Detta är en kontorsfastighet som framförallt består av Polisstation och företagshälsovård. Tomten är 33 000 kvm med tre fristående byggnader som omges av stora grönområden och parkeringsplatser. Fastigheten är belägen i södra delen av Eslöv med gångavstånd till järnvägsstationen och centrum.

Huvudkontoret

Kontorsbyggnad på 3500 kvm i fyra plan som idag är Eslövs polisstation.

Matlådan

En fristående byggnad på 330 kvm i ett plan. Detta är en före detta restauranglokal som byggts om till kontorslokal. Stora öppna ytor med fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Allt ligger på bottenplan med direkt utgång till asfalterad parkering och stora grönytor.

Felixhallen

Felixhallen är en idrottshall med två omklädningsrum och bastu. I anslutning till entrén finns också en vårdlokal. Utanför finns stor asfalterad parkering.

Fakta

Storlek: 128kvm

Våningsplan: 1

Fastighetsbeteckning: Rovan 15

Gatuadress: Ellingevägen 18

Intressanmälan

gdpr

11 + 8 =