Ledig tomt för nybyggnation i Eslöv

Nybyggnation vid infarten till Eslöv

Lokalbeskrivning

Ledig tomt för nybyggnation på markområde om ca 25 000 kvm lämplig för småskalig industri. Företagshus erbjuder sig att bygga och hyra ut skräddarsydda lokaler till verksamheter inom handel, produktion eller logistikverksamhet vid infarten till Eslöv

Fastighetsbeskrivning

Sothönan 1, Verkstadsgatan 5 / Per Håkanssons väg 28-30 Eslöv

Sothönan 1 ligger strategiskt längs en av Eslövs infartsleder och är uppdelad på tre byggnader och en stor obebyggd tomt. Fastigheten har tillhört Arjo Huntleigh där man tillverkade hjälpmedel för sjukvården. Idag är ytorna uppdelade till ett flertal lokaler för olika ändamål, bla kontor, verkstad, veterinärklinik och livsmedelslager.

Kontoret

En tegelbyggnad i ett plan som är inredd med klassiska kontorsrum med enkel korridor, där innertaket är öppet till nock och bidrar till att kontorsrummen får en härlig rymd. Kontorsbyggnaden består av fyra olika lokaler med egen entré från parkeringen i söder. Kontorets norrsida angränsar till en gemensam skyddad innergård.

Verkstaden

Den gamla verkstaden är idag delvis är ombyggd till kontor, men här finns även verkstadslokaler och produktionslokaler för lättare industri. Byggnaden har en max takhöjd på fyra meter.

Lagret

11.000 kvm lagerlokal med både markportar och lastbryggor. Byggnaden innehåller även omklädningsrum och lagerkontor. Brandlarm och sprinklersystem är installerat.

Byggrätt

25.000 kvm industrimark där vi har möjlighet att bygga kundanpassade lokaler.

Fakta

Storlek: 25 000kvm

Fastighetsbeteckning: Sothönan 1

Gatuadress: Verkstadsvägen 5

Intressanmälan

gdpr

6 + 12 =