Lagerlokal i vackra Företagsbyn Hög

Lagerlokal med högt i tak och stor port i markplan. Längst in i lokalen finns det ett utrymme som kan användas som kontor med tillhörande pentry och toalett. Vid intresse är ni välkomna på visning! Fastighetsbeskrivning Företagsbyn i Hög består av både äldre bruksfastigheter och nya moderna fastigheter. Vi erbjuder även lagerservice till våra hyresgäster […]

Lokalbeskrivning

Lagerlokal med högt i tak och stor port i markplan. Längst in i lokalen finns det ett utrymme som kan användas som kontor med tillhörande pentry och toalett.

Vid intresse är ni välkomna på visning!

Fastighetsbeskrivning

Företagsbyn i Hög består av både äldre bruksfastigheter och nya moderna fastigheter. Vi erbjuder även lagerservice till våra hyresgäster samt ett lager för magasinering av bohag och arkivmaterial.

Företagsbyn i Hög är vackert belägen utmed Kävlingeån. Lokalerna består dels av äldre bruksfastigheter samt dels av nya moderna lokaler i flera byggnader. För närvarande har vi ca 100 hyresgäster här med varierande verksamhetsområden, stora som små. Här har vi även en omfattande lagerservice till våra hyresgäster och ett lager för magasinering av bohag och arkivmaterial.

Fakta

Storlek: 104kvm

Våningsplan: 1

Fastighetsbeteckning: Hög 29:3

Gatuadress: Företagshusvägen 2

Intressanmälan

gdpr

14 + 15 =